MENIU
COȘUL MEU

O-WAY

Kit Reconstrucție
NOU Stoc epuizat
Producător: O-WAY Model: KIT007
Kit-ul conține:Baie de restructurare pentru părul deteriorat - Oway - RebuildingMască de restructurare pentru părul deteriorat - Oway - RebuildingTurban pentru uscarea rapidă a părului (CADOU)..
320 RON
Producător: O-WAY Model: PMO509
Beneficii:Pentru a o purta mereu cu tine, 100% durabilă și realizată manual în Italia.Este tovarășa ideală pentru muncă sau timp liber, pentru viața de zi cu zi la birou sau pe drum, pentru a scrie note și memento-uri, schițe sau pentru a da formă ideilor și viselor tale.Ce o face atât de specială?-..
123 RON
Producător: O-WAY Model: PMO433
Aparat de bărbierit - Oway - MEN poate fi împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbă Fluid hidratant pentru bărbierit Balsam regenerant după bărbieritBeneficii:Aparat de ras 100% din metal prețios. Elegant, minimalist și esențial.CARACTERISTICI:3 ELEMENTE, LAMĂ DUBLĂ (Lame universale ca..
175 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H021
Beneficii:Datorită proprietăților antioxidante și a proprietăților de reglare ale fructelor de cactus și ale portocalei roșii biodinamice. Curăță pielea și părul, hrănind ușor și conferind strălucire specială. Formula sa deosebit de fluidă și calmantă pentru piele, inspirată de apa cosmetică micelar..
190 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H023
Balsam concentrat pentru păr - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu:  Balsam relipidizant concentrat Beneficii:Balsam concentrat pentru păr - Oway - HEAD.SPA oferă catifelare și hidratare fibrei capilare în doar câteva minute, datorită puterii de reglare și de strălucire a fructulu..
155 RON
Producător: O-WAY Model: OW-M003
Balsam hidratant fără clătire - Oway - moisturizing poate fi folosit împreună cu:Șampon pentru hidratareMască pentru hidratareBeneficii:Descurcă instantaneu și oferă o nutriție intensă, lăsând părul hrănit, moale și ușor de pieptănat. Balsamul poate fi folosit și singur, între spălări, pentru a adău..
178 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SM008
Balsamul de netezire poate fi folosit împreuna cu:Șampon pentru netezireSer de netezireBeneficii:Înmoaie și descurcă părul uscat, greu de gestionat, controlează volumul și frizz-ul.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: cedru, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt. Un amestec sofisticat de note ..
173 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H020
Balsam relipidizant concentrat - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu: Balsam concentrat pentru părBeneficii:Concentratul organic cu ulei de măsline regenerează bariera lipidică a buzelor, făcându-le moi, catifelate și protejate de agenții externi. Când este amestecat cu Balsam concentr..
190 RON
Producător: O-WAY Model: PMO160
Căni pentru ceai - Oway - LIFE pot fi folosite împreună cu: Ceainic pentru infuziiUtilizare:Cu liniile lor esențiale și minimale, setul de Căni pentru ceai - Oway - LIFE se adaptează la orice tip de mediu. Pot rămâne întotdeauna vizibile, disponibile pentru fiecare ritual...
90 RON
Producător: O-WAY Model: PMO159
Ceainic pentru infuzii - Oway - LIFE poate fi folosit împreună cu: Căni pentru ceai Beneficii:Design esențial, punct de întâlnire perfect între filosofia Zen și stilul minimal. Vă permite să lăsați ceaiul de plante confortabil pentru a infuza, pentru a aprecia nu numai aroma băuturii, ci și mom..
180 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SU016
Balsam de corp după soare - Oway - SUNWAY poate fi folosit împreună cu:Șampon după soareMască pentru păr după soareUlei uscat după soareBeneficii:Efectuează o acțiune calmantă, anti-înroșire după expunerea la soare. Hrănește și reconstruiește pielea. Testat dermatologic / Testat nichel.Nu conține:SL..
183 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SM010
Crema pentru netezire poate fi folosită impreună cu:Ser de netezireBalsam de netezireȘampon pentru netezireBeneficii:Oferă o netezire perfectă chiar si celui mai dificil păr, il pregatește pentru îndreptare in timpul coafatului.Senzații olfactive:lamâie, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt...
188 RON
Afişare 1 - 12 din 130 (11 pagini)