MENIU
COȘUL MEU

APARATURĂ

APARATURĂ
Producător: O-WAY Model: PMO675
Turbanul exclusiv 100% din bumbac certificat OEKO TEX®. Reduce timpul de uscare și elimină efectul electrostatic.30 x 70 cmBeneficii:Turbanul exclusiv 100% din bumbac certificat OEKO TEX®. Dedicat celor care vor să aibă grijă de păr chiar și după tratamente. Textura fagure de miere vă permite să max..
140 RON
Model: PMO441
Foehn din colecția home - 1 bucatăCombină perfect luxul, eficacitatea și eco-sustenabilitatea.Beneficii:O mai bună hidratare cu ioni negativi: eliberează ioni negativi care ajută la păstrarea unei hidratări adecvate a părului. În timpul procesului de uscare, ionii micronizează particulele de apă, cr..
650 RON
Producător: O-WAY Model: PMO655
Pompa dozatoare Oway este accesoriul util și practic pentru doza șampoanele de păr.Dozare practică și simplă a formulelor concentrate OwayReducerea deșeurilorReutilizabilAm decis să închidem majoritatea sticlelor noastre cu capace metalice 100% reciclabile, permițând achiziționarea separată și reuti..
6 RON
Producător: O-WAY Model: PMO550/C
Beneficii:Reactivează micro-circulația și eliberează tensiunea musculară. Este produs de meșteri italieni conform standardelor înalte de calitate, mânerul său este din lemn de frasin FSC. Banda este fabricată din bumbac natural și favorizează aderența în timpul masajului scalpului, în timp ce suport..
105 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)