MENIU
COȘUL MEU

Pentru tine

Pentru tine
Producător: O-WAY Model: PMO509
Beneficii:Pentru a o purta mereu cu tine, 100% durabilă și realizată manual în Italia.Este tovarășa ideală pentru muncă sau timp liber, pentru viața de zi cu zi la birou sau pe drum, pentru a scrie note și memento-uri, schițe sau pentru a da formă ideilor și viselor tale.Ce o face atât de specială?-..
123 RON
Model: OW-VE001
Beneficii:- Origine 100% naturală.- Reconstruiește bariera lipidică afectată de agenții climatici și de factorii endogeni (răceală, gripă, deficit de vitamine, deshidratare).- Anti-oxidant, protejează împotriva radicalilor liberi.- Protejează buzele de condițiile climatice dure.- Oferă hidratare de ..
68 RON
Producător: O-WAY Model: PMO510
Beneficii:Geanta omnia este realizată în întregime din fibre de bumbac; 50% dintre acestea provin din deșeuri din lanțul de producție, care nu sunt eliminate, ci reintroduse în ciclul de producție.Ușor de pliat, nu ocupă mult spațiu și este ideal pentru a-l depozita în geantă sau valiză, așa că îl p..
65 RON
Producător: O-WAY Model: PMO308
Beneficii:Cu filtru metalic și capac de bambus, este perfect pentru prepararea de ceaiuri de plante cu apă de detoxifiere, pentru a le savura pe plajă sau pentru a le duce la serviciu, pe drum și în orice moment al zilei.Recipientul este fabricat din sticlă cu grosime dublă, este rezistent la căldur..
230 RON
Producător: O-WAY Model: PMO516
Beneficii:Rucsac meta - Oway - LIFE este multifuncțional, versatil și ușor. Datorită mânerelor reglabile, acesta se conturează în funcție de nevoile dvs., combinând capacitatea unei pungi de cumpărături cu practicitatea unui rucsac. 100% bumbac natural. Țesătură flexibilă și moale care vă permite să..
195 RON
Producător: O-WAY Model: OW-LI005
Beneficii:PH perfect echilibrat pentru a respecta blana câinelui și pielea umană. Curățare profundă care lasă blana câinelui strălucitoare și moale, iar pielea umană netedă și luminoasă.Senzații olfactive:Parfum delicat conceput pentru a fi plăcut mirosului canin, deosebit de sensibil și plăcut pent..
145 RON
Producător: O-WAY Model: PMO361
Beneficii:Ulei solid purifiant 100% natural obținut din solidificarea uleiului de măsline și a altor uleiuri vegetale prețioase. Cu formulă de protecție hrănitoare datorită compoziției sale pe bază de lipide.Cu o textură micro-exfoliantă datorită petalelor organice de mac, elimină toxinele și impuri..
60 RON
Model: OW-G001
Beneficii:- Origine 100% naturală.- Reconstruiește bariera lipidică afectată de agenții climatici și de factorii endogeni (răceală, gripă, deficit de vitamine, deshidratare).- Anti-oxidant, protejează împotriva radicalilor liberi.- Protejează mâinile de condițiile climatice dure.- Oferă hi..
65 RON
Producător: O-WAY Model: OW-LI1004
Beneficii:Este compus în întregime din elemente botanice derivate din plante, fructe, flori, păduri, precum și din plante aromatice cultivate la km 0 în ferma noastră Ortofficina cu metodă biodinamică.Senzații olfactive:INCIPIT: un început complet mediteranean, care oscilează între strălucirea porto..
193 RON
Producător: O-WAY Model: OW-LI1003
Beneficii:Este compus în întregime din elemente botanice derivate din plante, fructe, flori, păduri, precum și din plante aromatice cultivate la km 0 în ferma noastră Ortofficina cu metodă biodinamică.Senzații olfactive:INCIPIT: un început complet mediteranean, care oscilează între strălucirea porto..
770 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)