MENIU
COȘUL MEU

INSIGHT

INSIGHT
Producător: IN-SIGHT Model: ISK182
BENEFICII:Balsam nutritiv multifuncțional formulat pentru a proteja și repara buzele atacate de frig, soare și vânt. Poate fi folosit și pentru hidratarea zonelor uscate ale corpului, cum ar fi coatele sau călcâiele.EXTRACTE:Extract organic de Rooibos: antioxidant, calmant și antibacterianUlei de mă..
58 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ISK119
BENEFICII:Scrub de corp este un tratament care îmbunătățește aspectul pielii, eliminând celulele moarte. Stimulează circulația sângelui și redă epidermei hidratarea și luminozitatea naturală.EXTRACTE:+ Extract organic de Rooibos+ Scrub cu cireșe+ Scrub cu cuarțCUM SE UTILIZEAZĂ?Masați pe pielea umed..
100 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IFE186
BENEFICII:Un parfum 100% natural, unisex, aromat pentru utilizarea pe tot corpul, părul și țesături.Aromă luminoasă și moale, ca o cascadă de flori albe minuscule încălzite la soare. Notele picante de deschidere ascund o inimă aurie de scorțișoară și portocală, care dezvăluie o bază cremoasă de vani..
173 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IAO146
BENEFICII:Această formulă specială este o sursă de hidratare naturală, perfectă pentru împrospătarea pielii și a părului în timpul zilei.Un tratament cu apă cu efect revigorant, hidratant și liniștitor: formula sa specială este o sursă de hidratare naturală, perfectă pentru calmarea pielii și a păru..
75 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTIOXIDANT
BENEFICII:Descurcă și protejează fibra capilară de agresiunile externe. Lasă părul moale și strălucitor.Joacă o acțiune antioxidantă împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Are efect de restructurare, hidratare și tonifiere. EXTRACTE:+ Extract de morcov organic+ Fitocomplex antioxida..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DAILY USE
BENEFICII:Respectă echilibrul natural de umiditate al părului și nu îl îngreunează. Părul este mai ușor de pieptănat. Acizii din fructe redau vitalitatea părului.Oferă strălucire părului, în timp ce descurcă. Are o acțiune hidratantă și revitalizantă, fără a îngreuna. EXTRACTE:+ Extract organic..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU196
BENEFICII:Balsam cu textură topită, formulat pentru utilizare frecventă, hidratează și hrănește părul, lăsându-l strălucitor și ușor de pieptănat.EXTRACTE:• Extract organic de lămâie• Fitocomplex energizant(unt de caise, ulei de floarea soarelui, ulei de germeni de porumb)CUM SE UTILIZEAZĂ?Luați o c..
82 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU187
BENEFICII:Un balsam spray hidratant, care oferă o acțiune de hidratare fără a îngreuna părul. Formulat pentru utilizare zilnică, oferă molicețe și hranță instant fără rezidu.EXTRACTE:Îmbogățit cu extract organic de lămâie, ulei de germeni de porumb și unt de caise, pentru acțiunea lor hidratantă și ..
72 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTI-FRIZZ
BENEFICII:Asigură o acțiune emolientă, descurcătoare și revigorantă. Părul este mai moale, profund hrănit și relaxat, fără încrețire.Contrastează aspectul mat și opac, tipic părului încrețit. De asemenea, oferă o acțiune de descurcare și hrănire.EXTRACTE:+ Extract organic de in+ Fitocomplex anti-înc..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DRY HAIR
BENEFICII:Descurcă ușor, hrănește și repară în profunzime părul uscat. Redă strălucirea și moliciunea părului. EXTRACTE:+ Extract organic de ovăz+ Fitocomplex nutritiv(Ulei de cocos, unt Ilipe, ulei de migdale dulci) CUM SE UTILIZEAZĂ?Se aplică pe părul umed, după șampon, doar pe lungimi. ..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDR198
BENEFICII:Balsam cu textură topită, formulat pentru a reda elasticitatea și umiditatea părului uscat și fragil. Îndeplinește o acțiune de condiționare și redă elasticitate și hrănire.EXTRACTE:• Extract organic de ovăz• Fitocomplex nutritiv(ulei de cocos, unt illipe, ulei de migdale dulci)CUM SE UTIL..
83 RON
Producător: IN-SIGHT Model: COLORED HAIR
BENEFICII:Îmbunătățește culoarea părului, protejându-i reflexiile. Părul arată mătăsos și strălucitor.Descurcă părul, sporind în același timp luminozitatea și intensitatea culorii. EXTRACTE:+ Ulei organic de Macadamia+ Fitocomplex de protecție a culorii(Extract de henna, unt de mango, ulei de s..
28 RON
Afişare 1 - 12 din 87 (8 pagini)