MENIU
COȘUL MEU

3Phasic System

3Phasic System
Producător: LEVA MEDICA ESTETICA Model: LME004
CategorieÎngrijire la domiciliu, față Tipul produsuluiEste un produs care ajută la menținerea ph-ului optim al pielii, favorizând o curățare zilnică și menținând o hidratare profundă.  Descriere și utilizareÎn cutie există o sticlă. Aplicați o cantitate adecvată de produs pe palma m..
368 RON
Producător: LEVA MEDICA ESTETICA Model: LME006
CategorieÎngrijire la domiciliu, corp, față Tipul produsuluiEste o crema Impact, actioneaza in profunzime, hranitoare, hidratanta si mentinand elasticitatea si fermitatea optima a pielii.Datorită formulării sale are proprietăți hidratante, antioxidante, calmante, regenerante și conține hexape..
550 RON
Producător: LEVA MEDICA ESTETICA Model: LME008
CategorieÎngrijire la domiciliu, tablete Tipul produsului Este un SUPLIMENT ALIMENTAR bazat pe ierburi, vitamine, probiotice și prebiotice. Promovează echilibrul florei intestinale, uleiul de in promovează integritatea și funcționalitatea membranelor celulare.&nb..
225 RON
Producător: LEVA MEDICA ESTETICA Model: LME010
CategorieÎngrijire la domiciliu, corp Tipul produsuluiEste o crema topica care poate fi folosita local pentru stari de adipozitate localizata insotita de celulita. Descriere și utilizareConține 1 sticlă.Masați un buton de cremă pe zona care urmează să fie tratată (a cărei suprafață ..
275 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)