MENIU
COȘUL MEU

Piele

Piele
Producător: IN-SIGHT Model: ISK182
BENEFICII:Balsam nutritiv multifuncțional formulat pentru a proteja și repara buzele atacate de frig, soare și vânt. Poate fi folosit și pentru hidratarea zonelor uscate ale corpului, cum ar fi coatele sau călcâiele.EXTRACTE:Extract organic de Rooibos: antioxidant, calmant și antibacterianUlei de mă..
58 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ISK119
BENEFICII:Scrub de corp este un tratament care îmbunătățește aspectul pielii, eliminând celulele moarte. Stimulează circulația sângelui și redă epidermei hidratarea și luminozitatea naturală.EXTRACTE:+ Extract organic de Rooibos+ Scrub cu cireșe+ Scrub cu cuarțCUM SE UTILIZEAZĂ?Masați pe pielea umed..
100 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IFE186
BENEFICII:Un parfum 100% natural, unisex, aromat pentru utilizarea pe tot corpul, părul și țesături.Aromă luminoasă și moale, ca o cascadă de flori albe minuscule încălzite la soare. Notele picante de deschidere ascund o inimă aurie de scorțișoară și portocală, care dezvăluie o bază cremoasă de vani..
173 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ISK086
BENEFICII:Un amestec bogat de ingrediente active și agenți de emulsionare de origine naturală fac din această cremă produsul ideal pentru a hrăni pielea în profunzime și pentru a-i îmbunătăți compactitatea, lăsând-o mai tonifiată și catifelată.EXTRACTE:+ Extract organic de Rooibos+ Extract organic d..
114 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IFE185
BENEFICII:Un spray 100% natural, unisex, miros gourmand perfect pentru corp, păr și țesături.Mirosul unei după-amiezi calde într-o livada de pe Marea Mediterană, în timp ce o briză crocantă suflă dinspre mare. Notele de vârf proaspete, fructate fac loc unei inimi de ylang-ylang și trandafir, pe o ba..
173 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IFE203
BENEFICII:Un produs de curățare corporală cu o textură topită, formulat pentru curățarea profundă, blândă, moale și parfumată a pielii corpului. Formula sa vegană și fără cruzime, cu un procent ridicat de ingrediente derivate natural, este super-concentrată și săracă în apă.EXTRACTE:Primul ingredien..
64 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ISK084
BENEFICII:Această formulă prietenoasă cu pielea curăță delicat, menținând echilibrul hidro-lipidic al pielii și apărarea naturală nealterată. Are efect antioxidant, calmant si hidratant. EXTRACTE:+ Extract organic de Rooibos+ Extract organic de lemn dulce+ Extract de Orez Venere organicCUM SE U..
90 RON
Producător: IN-SIGHT Model: PMIN041
Mănușa este confecționată din in organic (70%) și bumbac organic (30%). Mănușa pentru exfoliere corporală îndepărtează celulele moarte ale pielii. Ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii prin îndepărtarea pielii deteriorate și prin promovarea regenerării pielii.Pielea poate fi exfoliată..
94 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IFE174
BENEFICII:Un demachiant delicat pentru mâini. Îmbogățită cu extracte cu proprietăți de catifelare și calmare, formula sa lasă pielea curată, moale și plăcut parfumată.EXTRACTE:+ Ulei de arbore de ceai+ Extract organic de nalbă+ Extract organic de măslineCUM SE UTILIZEAZĂ?Aplicați pe mâinile umede, f..
68 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)