MENIU
COȘUL MEU

Daily use

Daily use
Producător: IN-SIGHT Model: DAILY USE
BENEFICII:Respectă echilibrul natural de umiditate al părului și nu îl îngreunează. Părul este mai ușor de pieptănat. Acizii din fructe redau vitalitatea părului.Oferă strălucire părului, în timp ce descurcă. Are o acțiune hidratantă și revitalizantă, fără a îngreuna. EXTRACTE:+ Extract organic..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU196
BENEFICII:Balsam cu textură topită, formulat pentru utilizare frecventă, hidratează și hrănește părul, lăsându-l strălucitor și ușor de pieptănat.EXTRACTE:• Extract organic de lămâie• Fitocomplex energizant(unt de caise, ulei de floarea soarelui, ulei de germeni de porumb)CUM SE UTILIZEAZĂ?Luați o c..
82 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU187
BENEFICII:Un balsam spray hidratant, care oferă o acțiune de hidratare fără a îngreuna părul. Formulat pentru utilizare zilnică, oferă molicețe și hranță instant fără rezidu.EXTRACTE:Îmbogățit cu extract organic de lămâie, ulei de germeni de porumb și unt de caise, pentru acțiunea lor hidratantă și ..
72 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DAILY USE
BENEFICII:Oferă o umiditate profundă și omogenă pentru toate tipurile de păr. Oferă părului rezistență și elasticitate.Descurcă părul, lăsându-l strălucitor, moale și mai ușor de pieptănat. Acizii din fructe redau părului puterea și elasticitatea. EXTRACTE:+ Extract organic de lamaie+ Fitocompl..
60 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DAILY USE
BENEFICII:Respectă echilibrul natural de umiditate al părului. Marește rezistența fibrei capilare și hrănește părul în profunzime până la rădăcini, oferind luminozitate și stralucire maximă.O formulă delicată, ideală pentru spălarea frecventă. Respectă nivelul natural de hidratare al părului.EXTRACT..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU195
BENEFICII:Șampon cu o textură topită, formulat pentru utilizare frecventă, curăță delicat scalpul și părul.EXTRACTE:• Extract organic de lămâie• Fitocomplex energizant(unt de caise, ulei de floarea soarelui, ulei de germeni de porumb)CUM SE UTILIZEAZĂ?Luați o cantitate mică de produs cu degetele sau..
82 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU160
BENEFICII:Curăță și împrospătează scalpul prin absorbția excesului de sebum. Oferă plenitudine și volum părului în câteva secunde, absorbind excesul de grăsime: pentru părul gros, dar nu greu.EXTRACTE:+ Ulei organic de neem+ Extract de PlanctonCUM SE UTILIZEAZĂ?Distribuiți o cantitate mică pe rădăci..
95 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)