MENIU
COȘUL MEU

Cum platesc

Comanda dvs. va fi livrata imediat dupa confirmarea platii.

Produsele de pe Organicbeauty.ro pot fi platite prin modalitatea de plata preferata de clientul nostru, care poate alege una dintre cele 4 variante disponibile. 


Plata online card bancar /cardul de credit / debit ( în curând)

Plata online securizată, prin intermediul card-urilor bancare, de debit sau de credit, emise oriunde în lume, cu sigla VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro. Tranzacțiile vor fi realizate in RON (moneda națională a României) indiferent de moneda valutară a card-ului bancar utilizat. Menționăm că tranzacția electronică va fi realizată în condiții de maximă securitate pe platforma de ecommerce Netopia - Mobil Pay, website ce nu vizualizează si nu memorează nici o informație confidențială aflată pe card-ul dvs. 

OrganicBeauty.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.


Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise la Banca  pe numele:

EDY HAIR STYLE S.R.L.

Conturi IBAN:

EDY HAIR STYLE S.R.L.

MONEDA: RON   |   BANCA: BANCA TRANSILVANIA

RO80BTRL04001202L01584XX    |  SWIFT: BTRLRO22


Dupa depunere, ne puteti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail, la adresa: comenzi@organicbeauty.ro.

Daca aveți nevoie de factura proforma, o puteți descarca din contul dvs OrganicBeauty.ro (Istoric Comenzi -> Comenzile mele). Comanda dvs va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii platii.


Plata Ramburs / La Livrare

Plata prin numerar este disponibila pentru toate comenzile lansate national. Dupa lansarea comenzii, un curier se va deplasa la dvs pentru a livra comnda si pentru a incasa contravaloarea acesteia. 


Daca alegi sa faci plata prin numerar, atunci cand vei bifa aceasta optiune se va deschide un camp in care trebuie sa completezi adresa de la care se va ridica numerarul.