MENIU
COȘUL MEU

Netezire

Netezire
Producător: O-WAY Model: OWH-SM008
Balsamul de netezire poate fi folosit împreuna cu:Șampon pentru netezireSer de netezireBeneficii:Înmoaie și descurcă părul uscat, greu de gestionat, controlează volumul și frizz-ul.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: cedru, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt. Un amestec sofisticat de note ..
173 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SM010
Crema pentru netezire poate fi folosită impreună cu:Ser de netezireBalsam de netezireȘampon pentru netezireBeneficii:Oferă o netezire perfectă chiar si celui mai dificil păr, il pregatește pentru îndreptare in timpul coafatului.Senzații olfactive:lamâie, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt...
188 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SM006
Șamponul pentru netezire poate fi folosit îpreuna cu:Balsam de netezireSer de netezireBeneficii:Elimină frizz-ul, creând o suprafață ideală pentru o coafură netedă. Controlează volumul pentru un păr neted perfect.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: cedru, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt..
150 RON
Producător: O-WAY Model: OW-S011
Serul de netezire poate fi folosit împreună cu:Șampon pentru netezireBalsam de netezireBeneficii:Rezistent la căldură, protejează fibra capilară și vârfurile in timpul coafatului cu placa sau cu feonul. Părul devine strălucitor și mătăsos.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: cedru, bergamotă, arbore ..
210 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)