MENIU
COȘUL MEU

Damaged hair

Damaged hair
Producător: IN-SIGHT Model: DAMAGED HAIR
BENEFICII:Întărește bulbul de păr. Oferă strălucire, elasticitate și volum.Revitalizează părul ridat și deteriorat pentru a obține un păr sănătos. EXTRACTE:+ Extract organic din germeni de grâu+ Fitocomplex de restructurare(Unt de măsline, ulei de argan, ulei de tărâțe de orez) CUM SE UTIL..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DAMAGED HAIR
BENEFICII:Datorită conținutului de vitamine și acizi grași, această formulă asigură o hidratare profundă, specifică părului fragil și deteriorat.Revitalizează părul ridat și deteriorat pentru a obține un păr sănătos. EXTRACTE:+ Extract organic din germeni de grâu+ Fitocomplex de restructurare(U..
60 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DAMAGED HAIR
BENEFICII:Întărește bulbul de păr. Oferă strălucire, elasticitate și volum.Conferă elasticitate și strălucire părului, efectuând o acțiune reparatoare în timpul curățării.EXTRACTE:+ Extract organic din germeni de grâu+ Fitocomplex de restructurare(Unt de măsline, ulei de argan, ulei de tărâțe de ore..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDA104
BENEFICII:Ideal pentru părul devitalizat, deteriorat și indisciplinat. Aduce părului hidratare, vigoare și putere.Tratament fără clătire, confera elasticitate și vigoare părului deteriorat. Se recomandă a fi folosit după Balsamul sau Masca Restructurant, pentru întreținerea acasă. EXTRACTE:+ Ex..
95 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)