MENIU
COȘUL MEU

Stil de viață

Stil de viață
Producător: O-WAY Model: PMO509
Beneficii:Pentru a o purta mereu cu tine, 100% durabilă și realizată manual în Italia.Este tovarășa ideală pentru muncă sau timp liber, pentru viața de zi cu zi la birou sau pe drum, pentru a scrie note și memento-uri, schițe sau pentru a da formă ideilor și viselor tale.Ce o face atât de specială?-..
123 RON
Model: OW-VE001
Beneficii:- Origine 100% naturală.- Reconstruiește bariera lipidică afectată de agenții climatici și de factorii endogeni (răceală, gripă, deficit de vitamine, deshidratare).- Anti-oxidant, protejează împotriva radicalilor liberi.- Protejează buzele de condițiile climatice dure.- Oferă hidratare de ..
68 RON
Producător: O-WAY Model: PMO160
Căni pentru ceai - Oway - LIFE pot fi folosite împreună cu: Ceainic pentru infuziiUtilizare:Cu liniile lor esențiale și minimale, setul de Căni pentru ceai - Oway - LIFE se adaptează la orice tip de mediu. Pot rămâne întotdeauna vizibile, disponibile pentru fiecare ritual...
90 RON
Producător: O-WAY Model: PMO159
Ceainic pentru infuzii - Oway - LIFE poate fi folosit împreună cu: Căni pentru ceai Beneficii:Design esențial, punct de întâlnire perfect între filosofia Zen și stilul minimal. Vă permite să lăsați ceaiul de plante confortabil pentru a infuza, pentru a aprecia nu numai aroma băuturii, ci și mom..
180 RON
Producător: O-WAY Model: OW-LI001
Beneficii:Dizolvă grăsimea, murdăria și impuritățile, făcând vesela curată și strălucitoare. De asemenea, face ca sarcina de a curăța vasele să fie plăcută. Formula de protecție testată dermatologic pentru mâini. Formulat cu 98% din materii prime netoxice și biodegradabile derivate natural, care nu ..
100 RON
Producător: O-WAY Model: PMO571
Nota3 - Click aici pentru a adăugaDifuzor de parfum în teracotă - Oway - LIFE poate fi utilizat împreună cu: Nota3 - Amestec de uleiuri esențialeBeneficii:Design proaspăt, simplu, intuitiv. Difuzor de parfum în teracotă - Oway - LIFE a fost proiectat și creat în Italia, cu un ciclu „zero mile” care ..
640 RON
Model: PMO570
Nota2 - Click aici pentru a adaugaDifuzor electric segno - Oway - LIFE poate fi folosit împreună cu: Nota2 - Amestec de uleiuri esențialeDESCRIERE:Difuzor electric segno - Oway - LIFE este un difuzor electric care permite nebulizarea uleiurilor esențiale pure din mediu. Motorul electric din baza de ..
860 RON
Producător: O-WAY Model: PMO510
Beneficii:Geanta omnia este realizată în întregime din fibre de bumbac; 50% dintre acestea provin din deșeuri din lanțul de producție, care nu sunt eliminate, ci reintroduse în ciclul de producție.Ușor de pliat, nu ocupă mult spațiu și este ideal pentru a-l depozita în geantă sau valiză, așa că îl p..
65 RON
Producător: O-WAY Model: PMO308
Beneficii:Cu filtru metalic și capac de bambus, este perfect pentru prepararea de ceaiuri de plante cu apă de detoxifiere, pentru a le savura pe plajă sau pentru a le duce la serviciu, pe drum și în orice moment al zilei.Recipientul este fabricat din sticlă cu grosime dublă, este rezistent la căldur..
230 RON
Producător: O-WAY Model: OW-LI002
Beneficii:Fără parfum, lasă nealterată prospețimea și parfumul legumelor. Oferă consum mai sigur de fructe și legume. Utilizarea Lichid purificant pentru fructe și legume - Oway -LIFE la doze recomandate permite o spălare concentrată și eficientă cu risipă limitată de apă.Nu conține:SLS & SLES /..
68 RON
Producător: O-WAY Model: PMO276
Beneficii:Lumânare cu punct de topire mai scăzut, astfel încât nu se supraîncălzește. Nu este modificată de căldură și nu eliberează substanțe toxice în aer. Lumânare 100% vegetala din ceară de soia, cu uleiuri esențiale și fitil din bumbac pur.Senzații olfactive:Acordurile strălucitoare de citrice ..
128 RON
Producător: O-WAY Model: OW-N002
Beneficii:Amestec răcoritor, energizant, învăluitor de uleiuri esențiale. Transmite beneficiile aroma-terapiei celor mai pure uleiuri esențiale conținute în prețioasa sa combinație.Senzații olfactive:Parfumul său combină vioiciunea citricelor, prospețimea feniculului și senzualitatea vaniliei, pentr..
105 RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)