MENIU
COȘUL MEU

Îngrijire

Îngrijire
Producător: O-WAY Model: OW-M003
Balsam hidratant fără clătire - Oway - moisturizing poate fi folosit împreună cu:Șampon pentru hidratareMască pentru hidratareBeneficii:Descurcă instantaneu și oferă o nutriție intensă, lăsând părul hrănit, moale și ușor de pieptănat. Balsamul poate fi folosit și singur, între spălări, pentru a adău..
178 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SM008
Balsamul de netezire poate fi folosit împreuna cu:Șampon pentru netezireSer de netezireBeneficii:Înmoaie și descurcă părul uscat, greu de gestionat, controlează volumul și frizz-ul.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: cedru, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt. Un amestec sofisticat de note ..
173 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SM010
Crema pentru netezire poate fi folosită impreună cu:Ser de netezireBalsam de netezireȘampon pentru netezireBeneficii:Oferă o netezire perfectă chiar si celui mai dificil păr, il pregatește pentru îndreptare in timpul coafatului.Senzații olfactive:lamâie, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt...
188 RON
Loțiune păr creț - Oway - beCurly
Hot Stoc epuizat
Producător: O-WAY Model: OWH-BC005
Loțiunea pentru păr creț poate fi folosită împreună cu:Mască pentru păr creț Șampon pentru păr creț Beneficii:Formează, modelează și hidratează buclele. Creează o separare și o definire perfectă.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: bergamotă, portocală, ghimbir, ienupăr, nucșoară, yerba mate. Un buch..
218 RON
Producător: O-WAY Model: OW-C005
Loțiunea pentru protecția culorii poate fi folosit împreună cu:Șampon pentru păr vopsit Mască pentru păr vopsitBeneficii:Previne estomparea culorii, efectuând o acțiune revitalizantă și antioxidantă.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: bergamotă, portocală, cedru, fenicul. Un amestec de uleiuri esenț..
178 RON
Producător: O-WAY Model: OW-R043
Parfum de aromaterapie - Oway - Botanical poate fi folosit impreună cu:Șampon uscat si volumizant Spray pentru volumȘampon pentru păr gras Beneficii:Parfum de aromaterapie - Oway - Botanical trezește tinerețea scalpului și a părului. Tonifică cu un impuls energetic. Scut protector împotriva stresulu..
155 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H025
Șampon nuanțator pentru păr blond - Oway - Hblonde poate și folosit împreună cu:Mască de reconstrucțieMască pentru hidratare Ulei restructurant Beneficii:- Ideal pentru părul blond, decolorat, gri și alb.- Bogat în pigmenți ultravioleți care contrastează imediat cu tonurile galbene și portocalii ned..
165 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SM006
Șamponul pentru netezire poate fi folosit îpreuna cu:Balsam de netezireSer de netezireBeneficii:Elimină frizz-ul, creând o suprafață ideală pentru o coafură netedă. Controlează volumul pentru un păr neted perfect.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: cedru, bergamotă, arbore de ceai, elemi, Lemn Sfânt..
150 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-XV001
Acest produs nu conține pompiță, dar o puteți cumpăra de AICI!Șamponul pentru volum poate fi folosit împreună cu:Spray pentru volumBeneficii:Curăță părul fin oferind susținere si volum. Purifică pielea capului ridicând părul de la rădăcini.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: gălbenele, mușcate,..
150 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-BO045
Șampon uscat și volumizant - Oway - Botanical  fără apă pentru păr poate fi folosit împreună cu:Parfum de aromaterapie Șampon pentru volum Spray pentru volum Șampon pentru păr gras Șampon purificant Beneficii:Șampon uscat și volumizant  - Oway - Botanical fără apă pentru păr- Reîmprospătea..
175 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SG012
Ser anti-frizz - Oway - silk'n glow poate fi folosit împreună cu:Șampon anti-frizzMască anti-frizzBeneficii:Netezește cuticula și elimină crețul, oferă părului strălucire. Părul este mai moale și mai mătăsos.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: portocală dulce, vanilie, mandarină. Note bogate, s..
235 RON
Producător: O-WAY Model: OW-S011
Serul de netezire poate fi folosit împreună cu:Șampon pentru netezireBalsam de netezireBeneficii:Rezistent la căldură, protejează fibra capilară și vârfurile in timpul coafatului cu placa sau cu feonul. Părul devine strălucitor și mătăsos.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: cedru, bergamotă, arbore ..
210 RON
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)