MENIU
COȘUL MEU

Tratamente pentru păr

Tratamente pentru păr
Producător: IN-SIGHT Model: IRE120
BENEFICII:Pregătește pielea pentru tratamentele ulterioare cu două funcții: de reînnoire a pielii și acțiune de purificare, pentru a ajuta la contracararea mătreții sau a excesului de sebum.Crema are ca scop curățarea scalpului de celulele moarte, reziduurile de produse tehnice și impurități, reacti..
106 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDE194
BENEFICII:Un tratament intensiv pentru prevenirea căderii părului, revitalizând și fortificând. O loțiune formulată pentru a încuraja microcirculația la nivelul scalpului și, în același timp, pentru a întări fibra părului.EXTRACTE:• Extract organic de castan de cal• Fitocomplex fortifiant (extract d..
134 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ICL191
BENEFICII:Această loțiune este un tratament activ cu efect purificator pentru scalp, dezvoltat pentru a combate apariția mătreții și a trata ceea ce este deja prezent.EXTRACTE:• Extract de rozmarin• Fitocomplex purificator (extract organic de cimbru și extract organic de salvie)CUM SE UTILIZEAZĂ?Se ..
134 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDE
BENEFICII:Un șampon dezvoltat pentru a curăța delicat părul în timp ce ajută la combaterea și prevenirea căderii părului, oferind o senzație plăcută de prospețime în timpul aplicării.EXTRACTE:• Extract organic de castan de cal• Fitocomplex fortifiant (extract de guarana și năsturel și extract organi..
112 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ICL
BENEFICII:Curăță delicat părul, efectuând în același timp o acțiune de purificare și echilibrare asupra scalpului iritat. Eficiență dovedită în reducerea mătreții, îndepărtează și impuritățile din mediu.EXTRACTE:• Extract de rozmarin• Fitocomplex purificator (extract organic de cimbru și extract org..
112 RON
Producător: IN-SIGHT Model: REBALANCING
BENEFICII:Reglează producția excesivă de sebum, reechilibrând scalpul. Realizează o acțiune astringentă eficientă.EXTRACTE:+ Ulei de arbore de ceai+ Fitocomplex de reechilibrare(Extracte organice de mesteacăn, grapefruit, lavandă) CUM SE UTILIZEAZĂ?Se aplică pe părul umed și se masează. Clătiți..
112 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IAD020
BENEFICII:Tratament sinergic pentru contracararea mătreții și calmarea iritațiilor scalpului, ideal pentru intensificarea acțiunii șamponului purificator și garantarea unui rezultat optim asupra scalpului. EXTRACTE:+ Extract de rozmarin+ Fitocomplex purificator(Extract organic de cimbru, extrac..
134 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)