MENIU
COȘUL MEU

Tratamente pentru păr

Tratamente pentru păr
Producător: IN-SIGHT Model: IRE120
BENEFICII:Pregătește pielea pentru tratamentele ulterioare cu două funcții: de reînnoire a pielii și acțiune de purificare, pentru a ajuta la contracararea mătreții sau a excesului de sebum.Crema are ca scop curățarea scalpului de celulele moarte, reziduurile de produse tehnice și impurități, reacti..
106 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTI-DANDRUFF
BENEFICII:Acționează încă de la primele aplicări împotriva mătreții și contrastează reapariția acesteia, realizând o acțiune de purificare extrem de eficientă și menținând scalpul curat și sănătos. EXTRACTE:+ Extract de rozmarin+ Fitocomplex purificator(Extract organic de cimbru, extract organi..
101 RON
Producător: IN-SIGHT Model: LOSS CONTROL
BENEFICII:Șampon specific pentru a ajuta la contracararea căderii părului. Întărește bulbul capilar, promovând microcirculația scalpului. EXTRACTE:+ Extract organic de castan de sălbatic+ Fitocomplex fortifiant(mentol, extract de guarana, extract organic de echinaceea) CUM SE UTILIZEAZĂ?Se..
101 RON
Producător: IN-SIGHT Model: REBALANCING
BENEFICII:Reglează producția excesivă de sebum, reechilibrând scalpul. Realizează o acțiune astringentă eficientă.EXTRACTE:+ Ulei de arbore de ceai+ Fitocomplex de reechilibrare(Extracte organice de mesteacăn, grapefruit, lavandă) CUM SE UTILIZEAZĂ?Se aplică pe părul umed și se masează. Clătiți..
101 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IAD020
BENEFICII:Tratament sinergic pentru contracararea mătreții și calmarea iritațiilor scalpului, ideal pentru intensificarea acțiunii șamponului purificator și garantarea unui rezultat optim asupra scalpului. EXTRACTE:+ Extract de rozmarin+ Fitocomplex purificator(Extract organic de cimbru, extrac..
122 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ILC022
BENEFICII:Tratament sinergic pentru prevenirea căderii părului. Promovează microcirculația scalpului și fortifică fibra capilară. Oferă o senzație de prospețime pielii.EXTRACTE:+ Extract organic de castan de sălbatic+ Fitocomplex fortifiant(mentol, extract de guarana, extract organic de echinaceea)&..
122 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)