MENIU
COȘUL MEU

Antioxidant

Antioxidant
Producător: IN-SIGHT Model: IAO146
BENEFICII:Această formulă specială este o sursă de hidratare naturală, perfectă pentru împrospătarea pielii și a părului în timpul zilei.Un tratament cu apă cu efect revigorant, hidratant și liniștitor: formula sa specială este o sursă de hidratare naturală, perfectă pentru calmarea pielii și a păru..
75 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTIOXIDANT
BENEFICII:Descurcă și protejează fibra capilară de agresiunile externe. Lasă părul moale și strălucitor.Joacă o acțiune antioxidantă împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Are efect de restructurare, hidratare și tonifiere. EXTRACTE:+ Extract de morcov organic+ Fitocomplex antioxida..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTIOXIDANT
BENEFICII:Oferă părului o hrănire profundă și o strălucire intensă.Protejează părul de agresiunile externe. Netezește fibra capilară intensificându-i luminozitatea. EXTRACTE:+ Extract de morcov organic+ Fitocomplex antioxidant(unt de soia, ulei de jojoba, ulei de alune)CUM SE UTILIZEAZĂ?Se apli..
60 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTIOXIDANT
BENEFICII:Protejează fibra capilară de agresiunile externe. Beta-carotenul protejează părul de poluanți. Acțiune antioxidantă împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.Potrivit pentru toate tipurile de păr. Are o acțiune antioxidantă împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.EXTRACTE..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IAO103
BENEFICII:Protejează părul în timpul expunerii la soare, lăsându-l moale și hidratat.Recomandat pentru toate tipurile de păr, protejează împotriva condițiilor meteorologice, razelor solare, clorului sau sarii de mare. EXTRACTE:+ Ulei organic de nucă de cocos+ Uleiuri de alune și jojobaCUM SE UT..
142 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IAO204
BENEFICII:Are un efect restaurator, hrănitor asupra corpului și părului, datorită proprietăților ingredientelor active precum uleiul de argan organic și untul de shea.Pe păr joacă un efect re-lipidizant și poate fi folosit pe lungimi ca o compresă hidratantă înainte de spălare.O îmbrățișare care fac..
172 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)