MENIU
COȘUL MEU

Pentru bărbați

Pentru bărbați
Producător: O-WAY Model: PMO433
Aparat de bărbierit - Oway - MEN poate fi împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbă Fluid hidratant pentru bărbierit Balsam regenerant după bărbieritBeneficii:Aparat de ras 100% din metal prețios. Elegant, minimalist și esențial.CARACTERISTICI:3 ELEMENTE, LAMĂ DUBLĂ (Lame universale ca..
87 RON 175 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN010
Tratament anticădere - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu>Șampon anticădere Beneficii:Susține ritmurile circadiene ale pielii și părului și transmite ingredientele active într-un mod țintă în timpul nopții. Stimulează activitatea de regenerare și reparare celulară care are loc în timpul somn..
295,80 RON 348 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN005
Pastă fibroasă pentru păr - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Gel de duș păr și corp Șampon pentru păr grizonatPieptăn Beneficii:Produs 2 în 1: coafare + tratament de întărire a tulpinii. Textură fibroasă elastică, optimă pentru toate lungimile. Întărește, densifică și conferă volum fibr..
131,75 RON 155 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN003
Pastă modelantă extra forte - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Gel de duș pentru păr și corp Șampon pentru păr grizonat Pieptăn Beneficii:Produs 2 în 1: coafare + tratament de întărire a tulpinii. Caolinul conferă un efect natural extra-mat. Sculptează într-un mod extra-decisiv și de lu..
131,75 RON 155 RON
Producător: O-WAY Model: PMO434
 Pieptăn - Oway - MEN poate fi folosit după utilizarea:Pastă modelantă extra forte Pastă fibroasă pentru părPomadă modelantă pentru păr Gel de duș păr și corp Beneficii:Pieptene de înaltă calitate 100% din aluminiu satinat de culoare aurie. Antistatic, ușor, fin lucrat. Conceput pentru a d..
45 RON 90 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN004
Pomadă modelantă pentru păr - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Gel de duș păr și corp Șampon pentru păr grizonat Pieptăn Beneficii:Produs 2 în 1: coafare + tratament de întărire a tijei. Pomadă extrem de versatilă, limpede, pe bază de apă. Întărește și reface fibrele de păr datorită fit..
131,75 RON 155 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN011
Șampon pentru păr grizonat - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Balsam uz frecvent Gel de duș păr și corp PieptănBeneficii:Baie de păr care neutralizează nuanțele nedorite de galben și alb. Oferă strălucire și vitalitate. Curăță ușor excesul de sebum și impurități. Face părul moale și corp..
137,70 RON 162 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN002
Spumă de curățare pentru față și barbă - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Cremă anti-îmbătrânire bărbați Gel de duș păr și corp Aparat de bărbierit Beneficii:Îndepărtează impuritățile și excesul de sebum de pe față și barbă. Acidul hialuronic asigură hidratarea și ajută pielea să rămână..
151,30 RON 178 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN001
Fluid hidratant pentru bărbierit - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Balsam regenerant după bărbieritSpumă de curățare pentru față și barbăAparat de bărbieritBeneficii:Mousse de bărbierit. Cremă bogată, protectoare și hidratantă. Pregătește pielea, asigurând alunecarea impecabilă a lamei ..
117,30 RON 138 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN007
Balsam regenerant după bărbierit - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Fluid hidratant pentru bărbieritSpumă de curățare pentru față și barbăAparat de bărbierit Beneficii: Textură ușoară, dar profund restauratoare. Regenerează pielea în urma micro-daunelor provocate de bărbierit, cum ar fi zgâri..
206,55 RON 243 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN009
Cremă anti-îmbătrânire bărbați - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbăCeară pentru barbă si buze Gel de duș păr și corp Beneficii:Emulsie 2 în 1 pentru pielea feței și zona conturului ochilor. Textură cu absorbție rapidă. Contracarează semnele timpului și îm..
369,75 RON 435 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN008
Ceară pentru barbă si buze - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbă Fluid hidratant pentru bărbierit Balsam regenerant după bărbierit Aparat de bărbierit Beneficii:Produs 2 în 1 pentru barbă și buze. Hrănește și hidratează fără a îngreuna. Înmoaie și îmb..
187 RON 220 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)