MENIU
COȘUL MEU

Pentru bărbați

Pentru bărbați
Producător: O-WAY Model: PMO433
Aparat de bărbierit - Oway - MEN poate fi împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbă Fluid hidratant pentru bărbierit Balsam regenerant după bărbieritBeneficii:Aparat de ras 100% din metal prețios. Elegant, minimalist și esențial.CARACTERISTICI:3 ELEMENTE, LAMĂ DUBLĂ (Lame universale ca..
175 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN010
Tratament anticădere - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu>Șampon anticădere Beneficii:Susține ritmurile circadiene ale pielii și părului și transmite ingredientele active într-un mod țintă în timpul nopții. Stimulează activitatea de regenerare și reparare celulară care are loc în timpul somn..
348 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN005
Pastă fibroasă pentru păr - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Gel de duș păr și corp Șampon pentru păr grizonatPieptăn Beneficii:Produs 2 în 1: coafare + tratament de întărire a tulpinii. Textură fibroasă elastică, optimă pentru toate lungimile. Întărește, densifică și conferă volum fibr..
155 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN003
Pastă modelantă extra forte - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Gel de duș pentru păr și corp Șampon pentru păr grizonat Pieptăn Beneficii:Produs 2 în 1: coafare + tratament de întărire a tulpinii. Caolinul conferă un efect natural extra-mat. Sculptează într-un mod extra-decisiv și de lu..
155 RON
Producător: O-WAY Model: PMO434
 Pieptăn - Oway - MEN poate fi folosit după utilizarea:Pastă modelantă extra forte Pastă fibroasă pentru părPomadă modelantă pentru păr Gel de duș păr și corp Beneficii:Pieptene de înaltă calitate 100% din aluminiu satinat de culoare aurie. Antistatic, ușor, fin lucrat. Conceput pentru a d..
90 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN004
Pomadă modelantă pentru păr - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Gel de duș păr și corp Șampon pentru păr grizonat Pieptăn Beneficii:Produs 2 în 1: coafare + tratament de întărire a tijei. Pomadă extrem de versatilă, limpede, pe bază de apă. Întărește și reface fibrele de păr datorită fit..
155 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN011
Șampon pentru păr grizonat - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Balsam uz frecvent Gel de duș păr și corp PieptănBeneficii:Baie de păr care neutralizează nuanțele nedorite de galben și alb. Oferă strălucire și vitalitate. Curăță ușor excesul de sebum și impurități. Face părul moale și corp..
162 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN002
Spumă de curățare pentru față și barbă - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Cremă anti-îmbătrânire bărbați Gel de duș păr și corp Aparat de bărbierit Beneficii:Îndepărtează impuritățile și excesul de sebum de pe față și barbă. Acidul hialuronic asigură hidratarea și ajută pielea să rămână..
178 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN001
Fluid hidratant pentru bărbierit - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Balsam regenerant după bărbieritSpumă de curățare pentru față și barbăAparat de bărbieritBeneficii:Mousse de bărbierit. Cremă bogată, protectoare și hidratantă. Pregătește pielea, asigurând alunecarea impecabilă a lamei ..
138 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN007
Balsam regenerant după bărbierit - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Fluid hidratant pentru bărbieritSpumă de curățare pentru față și barbăAparat de bărbierit Beneficii: Textură ușoară, dar profund restauratoare. Regenerează pielea în urma micro-daunelor provocate de bărbierit, cum ar fi zgâri..
243 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN009
Cremă anti-îmbătrânire bărbați - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbăCeară pentru barbă si buze Gel de duș păr și corp Beneficii:Emulsie 2 în 1 pentru pielea feței și zona conturului ochilor. Textură cu absorbție rapidă. Contracarează semnele timpului și îm..
435 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN008
Ceară pentru barbă si buze - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbă Fluid hidratant pentru bărbierit Balsam regenerant după bărbierit Aparat de bărbierit Beneficii:Produs 2 în 1 pentru barbă și buze. Hrănește și hidratează fără a îngreuna. Înmoaie și îmb..
220 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)