MENIU
COȘUL MEU

Dry hair

Dry hair
Producător: IN-SIGHT Model: DRY HAIR
BENEFICII:Descurcă ușor, hrănește și repară în profunzime părul uscat. Redă strălucirea și moliciunea părului. EXTRACTE:+ Extract organic de ovăz+ Fitocomplex nutritiv(Ulei de cocos, unt Ilipe, ulei de migdale dulci) CUM SE UTILIZEAZĂ?Se aplică pe părul umed, după șampon, doar pe lungimi. ..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDR198
BENEFICII:Balsam cu textură topită, formulat pentru a reda elasticitatea și umiditatea părului uscat și fragil. Îndeplinește o acțiune de condiționare și redă elasticitate și hrănire.EXTRACTE:• Extract organic de ovăz• Fitocomplex nutritiv(ulei de cocos, unt illipe, ulei de migdale dulci)CUM SE UTIL..
83 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DRY HAIR
BENEFICII:Ajută la etanșarea cuticulei uscate a părului, asigurând hidratare intensă și catifelare încă de la primele aplicări.Descurcă, hrănește și repară părul uscat în profunzime. Restructurează fibra părului și redă strălucirea. EXTRACTE:+ Extract organic de ovăz+ Fitocomplex nutritiv(Ulei ..
60 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DRY HAIR
BENEFICII:Părul este mai moale, de la rădăcini până la vârfuri. Redă părului elasticitate, strălucire și flexibilitate.Curăță delicat, redând elasticitatea și strălucirea chiar și părului cel mai uscat. EXTRACTE:+ Extract organic de ovăz+ Fitocomplex nutritiv(Ulei de cocos, unt Ilipe, ulei de m..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDR197
BENEFICII:Șampon cu o textură topitoare, creat pentru a curăța părul uscat sau deteriorat. Curăță delicat și promovează hidratarea și elasticitatea.EXTRACTE:• Extract organic de ovăz• Fitocomplex nutritiv(ulei de cocos, unt illipe, ulei de migdale dulci)CUM SE UTILIZEAZĂ?Luați o cantitate mică de pr..
82 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)