MENIU
COȘUL MEU

Îngrijirea părului

Îngrijirea părului
Producător: IN-SIGHT Model: IAO146
BENEFICII:Această formulă specială este o sursă de hidratare naturală, perfectă pentru împrospătarea pielii și a părului în timpul zilei.Un tratament cu apă cu efect revigorant, hidratant și liniștitor: formula sa specială este o sursă de hidratare naturală, perfectă pentru calmarea pielii și a păru..
75 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTIOXIDANT
BENEFICII:Descurcă și protejează fibra capilară de agresiunile externe. Lasă părul moale și strălucitor.Joacă o acțiune antioxidantă împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Are efect de restructurare, hidratare și tonifiere. EXTRACTE:+ Extract de morcov organic+ Fitocomplex antioxida..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DAILY USE
BENEFICII:Respectă echilibrul natural de umiditate al părului și nu îl îngreunează. Părul este mai ușor de pieptănat. Acizii din fructe redau vitalitatea părului.Oferă strălucire părului, în timp ce descurcă. Are o acțiune hidratantă și revitalizantă, fără a îngreuna. EXTRACTE:+ Extract organic..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU196
BENEFICII:Balsam cu textură topită, formulat pentru utilizare frecventă, hidratează și hrănește părul, lăsându-l strălucitor și ușor de pieptănat.EXTRACTE:• Extract organic de lămâie• Fitocomplex energizant(unt de caise, ulei de floarea soarelui, ulei de germeni de porumb)CUM SE UTILIZEAZĂ?Luați o c..
82 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDU187
BENEFICII:Un balsam spray hidratant, care oferă o acțiune de hidratare fără a îngreuna părul. Formulat pentru utilizare zilnică, oferă molicețe și hranță instant fără rezidu.EXTRACTE:Îmbogățit cu extract organic de lămâie, ulei de germeni de porumb și unt de caise, pentru acțiunea lor hidratantă și ..
72 RON
Producător: IN-SIGHT Model: ANTI-FRIZZ
BENEFICII:Asigură o acțiune emolientă, descurcătoare și revigorantă. Părul este mai moale, profund hrănit și relaxat, fără încrețire.Contrastează aspectul mat și opac, tipic părului încrețit. De asemenea, oferă o acțiune de descurcare și hrănire.EXTRACTE:+ Extract organic de in+ Fitocomplex anti-înc..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DRY HAIR
BENEFICII:Descurcă ușor, hrănește și repară în profunzime părul uscat. Redă strălucirea și moliciunea părului. EXTRACTE:+ Extract organic de ovăz+ Fitocomplex nutritiv(Ulei de cocos, unt Ilipe, ulei de migdale dulci) CUM SE UTILIZEAZĂ?Se aplică pe părul umed, după șampon, doar pe lungimi. ..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IDR198
BENEFICII:Balsam cu textură topită, formulat pentru a reda elasticitatea și umiditatea părului uscat și fragil. Îndeplinește o acțiune de condiționare și redă elasticitate și hrănire.EXTRACTE:• Extract organic de ovăz• Fitocomplex nutritiv(ulei de cocos, unt illipe, ulei de migdale dulci)CUM SE UTIL..
83 RON
Producător: IN-SIGHT Model: COLORED HAIR
BENEFICII:Îmbunătățește culoarea părului, protejându-i reflexiile. Părul arată mătăsos și strălucitor.Descurcă părul, sporind în același timp luminozitatea și intensitatea culorii. EXTRACTE:+ Ulei organic de Macadamia+ Fitocomplex de protecție a culorii(Extract de henna, unt de mango, ulei de s..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: IEC199
BENEFICII:Un fluid cu textură ușoară care hidratează și descurcă părul, promovând buclele sănătoase. EXTRACTE:• Ulei de cocos organic• Ulei din semințe de chia• Ulei de Sacha inchi CUM SE UTILIZEAZĂ?Distribuiți produsul în palmă și distribuiți uniform pe lungimi, pe părul umed, curățat. Nu..
116 RON
Producător: IN-SIGHT Model: DAMAGED HAIR
BENEFICII:Întărește bulbul de păr. Oferă strălucire, elasticitate și volum.Revitalizează părul ridat și deteriorat pentru a obține un păr sănătos. EXTRACTE:+ Extract organic din germeni de grâu+ Fitocomplex de restructurare(Unt de măsline, ulei de argan, ulei de tărâțe de orez) CUM SE UTIL..
28 RON
Producător: IN-SIGHT Model: SENSITIVE
BENEFICII:Părul este mai moale, de la rădăcini până la vârfuri. Redă părului elasticitate, strălucire și flexibilitate.Formulă de descurcare și netezire, pentru toate tipurile de păr, chiar și pentru copii. Ajută la menținerea sănătății pielii și părului, făcând părul moale și strălucitor în mod nat..
38 RON
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)