MENIU
COȘUL MEU

Creț

Creț
Loțiune păr creț - Oway - beCurly
Hot Stoc epuizat
Producător: O-WAY Model: OWH-BC005
Loțiunea pentru păr creț poate fi folosită împreună cu:Mască pentru păr creț Șampon pentru păr creț Beneficii:Formează, modelează și hidratează buclele. Creează o separare și o definire perfectă.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: bergamotă, portocală, ghimbir, ienupăr, nucșoară, yerba mate. Un buch..
218 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-BC003
Masca pentru păr creț poate fi folosită împreună cu:Loțiune pentru păr crețȘampon pentru păr crețBeneficii:Descurcă și definește perfect buclele fără a le îngreuna. Hidratează și întărește keratina părului creț.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: bergamotă, portocală, ghimbir, ienupăr, nucșoară..
165 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-BC028
Beneficii:Descurcă și definește perfect buclele fără a le îngreuna. Hidratează și întărește keratina părului creț.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: bergamotă, portocală, ghimbir, ienupăr, nucșoară, mate. Un buchet înțepător și picant pentru o linie hrănitoare intensă care menține elasticitate..
73 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-BC001
Acest produs nu conține pompiță, dar o puteți cumpăra de AICI!Șamponul pentru păr creț poate fi folosit împreună cu:Loțiune pentru păr crețMască pentru păr crețBeneficii:Curăță părul creț și permanent, cu delicatețe extremă și o acțiune intensă anti-frizz.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: ber..
150 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-BC027
Beneficii:Curăță părul creț și permanent, cu delicatețe extremă și o acțiune intensă anti-frizz.Senzații olfactive:Buchet olfactiv: bergamotă, portocală, ghimbir, ienupăr, nucșoară, mate. Un buchet înțepător și picant pentru o linie hrănitoare intensă care menține elasticitatea și descurcarea u..
50 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SF027
Beneficii:• Volumizează, conferă textură și corp• Nu îngreunează părul• Reîmprospătează stilul, făcându-l să dureze mai multRezultat styling: texturareAcțiune de tratament asupra părului: corpEfect: natural/matSusținere: medieNu conține:SLS & SLES / PARABENI / VASELINĂ / PEG, PG & BBG / EDTA..
218 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)