MENIU
COȘUL MEU

Native

Native
Producător: IN-SIGHT Model: INA163
BENEFICII:Un amestec pe bază de uleiuri naturale, cu acțiune de catifelare și strălucire.EXTRACTE:+ Uleiuri organice de argan, mongongo și inCUM SE UTILIZEAZĂ?Aplicați pe părul umed înainte de uscare. Poate fi folosit si pe părul uscat. Pentru o utilizare alternativă și un boost de hidratare, adăuga..
151 RON
Producător: IN-SIGHT Model: INA164
BENEFICII:O loțiune multifuncțională cu acțiune revigorantă și strălucitoare.EXTRACTE:+ Extracte organice de ginseng și karkadè+ Oțet de orezCUM SE UTILIZEAZĂ?Adăugați produsul în amestecul de plante tinctoriale și apă înainte de aplicare (2 ml la fiecare 10 g de ierburi) pentru a-l face mai cremos ..
80 RON
Producător: IN-SIGHT Model: INA
BENEFICII:Mască cu proprietăți de descurcare și revitalizare. Adaugă hrănire și catifelare părului după vopsire.EXTRACTE:+ Uleiuri organice din semințe de in și susan+ Oțet de orezCUM SE UTILIZEAZĂ?Aplicați uniform pe părul umed după șamponare. Se lasă să acționeze timp de 5-10 minute. Clătiți...
77 RON
Producător: IN-SIGHT Model: INA
BENEFICII:Un șampon cu acțiune revigorantă și strălucitoare, ideal de folosit după tratamentul de colorare dar și pentru a menține vopseaua acasă.EXTRACTE:+ Extracte organice de viță de vie roșie și ceai verde+ Oțet de orezCUM SE UTILIZEAZĂ?Aplicați și masați pe părul umed. Clătiți. Continuați cu ap..
110 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)