MENIU
COȘUL MEU

Hidratare

Hidratare
Producător: O-WAY Model: OW-M003
Balsam hidratant fără clătire - Oway - moisturizing poate fi folosit împreună cu:Șampon pentru hidratareMască pentru hidratareBeneficii:Descurcă instantaneu și oferă o nutriție intensă, lăsând părul hrănit, moale și ușor de pieptănat. Balsamul poate fi folosit și singur, între spălări, pentru a adău..
178 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-MO004
Mască pentru hidratare - Oway - moisturizing poate fi folosită cu:Șampon pentru hidratareBalsam hidratant fără clătireBeneficii:Aduce moliciune și strălucire, previne formarea capetelor despicate. Masca cu hidratare ridicată este deosebit de potrivită pentru un tratament intensiv săptămânal.Senzații..
165 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-MO007
BENEFICII:Aduce moliciune și strălucire, previne formarea capetelor despicate. Masca cu hidratare ridicată este deosebit de potrivită pentru un tratament intensiv săptămânal.SENZAȚII OLFACTIVE:Buchet olfactiv: vanilie, scorțișoară, portocală. Note bogate, senzuale și ușor picante, pentru o lini..
73 RON
Șampon hidratant - Oway - moisturizing - 240ml
Hot Stoc epuizat
Producător: O-WAY Model: OWH-MO001
Acest produs nu conține pompiță, dar o puteți cumpăra de AICI!Șamponul pentru hidratare poate fi folosit împreună cu:Mască pentru hidratareBalsam hidratant fără clătireBeneficii:Curăță oferind umiditate intensă, reechilibrând interiorul fibrei de păr deshidratate.Senzații olfactive:Buchet olfac..
150 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-MO006
BENEFICII:Curăță oferind umiditate intensă, reechilibrând interiorul fibrei de păr deshidratate.SENZAȚII OLFACTIVE:Buchet olfactiv: vanilie, scorțișoară, portocală. Note bogate, senzuale și ușor picante, pentru o linie hrănitoare, care redă imediat elasticitatea și hidratarea de lungă durată a ..
50 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)