MENIU
COȘUL MEU

HEAD.SPA

HEAD.SPA
Producător: O-WAY Model: OW-H021
Beneficii:Datorită proprietăților antioxidante și a proprietăților de reglare ale fructelor de cactus și ale portocalei roșii biodinamice. Curăță pielea și părul, hrănind ușor și conferind strălucire specială. Formula sa deosebit de fluidă și calmantă pentru piele, inspirată de apa cosmetică micelar..
190 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H023
Balsam concentrat pentru păr - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu:  Balsam relipidizant concentrat Beneficii:Balsam concentrat pentru păr - Oway - HEAD.SPA oferă catifelare și hidratare fibrei capilare în doar câteva minute, datorită puterii de reglare și de strălucire a fructulu..
155 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H020
Balsam relipidizant concentrat - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu: Balsam concentrat pentru părBeneficii:Concentratul organic cu ulei de măsline regenerează bariera lipidică a buzelor, făcându-le moi, catifelate și protejate de agenții externi. Când este amestecat cu Balsam concentr..
190 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H013
Lapte hidratant pentru păr și corp - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu: Peeling detoxifiant si reactivantBeneficii:Oferă o hidratare imediată a parului, fără a-l îngreuna. Are o acțiune calmantă și reechilibrantă pe scalp, precum și pe pielea sensibilă, înroșită.Nu conține:SLS & SLES ..
280 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H016
Peeling detoxifiant și reactivant - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu:Lapte hidratant pentru păr și corpUnt restructurantUlei cu hrănire intensăBeneficii:Putere foarte mare de purificare și remineralizare a corpului și a scalpului.Nu conține:SLS & SLES / PARABENI / VASELINĂ / PEG, PG ..
275 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H015
Ulei cu hrănire intensă - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu: Peeling detoxifiant si reactivantBeneficii:Produs restructurant și intens hidratant pentru păr, acțiune anti-îmbătrânire profundă pentru față și decolteu.Nu conține:SLS & SLES / PARABENI / VASELINĂ / PEG, PG & BBG / EDTA..
310 RON
Producător: O-WAY Model: OW-H014
Unt restructurant - Oway - HEAD.SPA poate fi folosit împreună cu: Peeling detoxifiant si reactivantBeneficii:Are o acțiune de restructurare și refacere a lipidelor pe lungimea părului, precum și efecte de elasticizare și hidratare asupra pielii. De asemenea are putere de detoxifiere atunci când este..
270 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)