MENIU
COȘUL MEU

Stil și finisare

Stil și finisare
Producător: O-WAY Model: OW-BT002
Cremă texturizantă pentru păr - Oway - BLUE TIT poate fi folosită împreună cu:Fluid condiționator pentru părȘampon uz frecventȘampon pentru hidratareȘampon pentru netezireȘampon de reconstrucțieȘampon pentru păr crețBeneficii:Pentru toate tipurile de păr. Definește șuvițele cu o textură ușoară. Evid..
200 RON
Fluid de condiționare a părului - Oway - BLUE TIT
NOU Hot Stoc epuizat
Producător: O-WAY Model: OW-BT001/01
Fluid condiționator pentru păr - Oway - BLUE TIT poate fi folosit împreună cu:Cremă texturizantă pentru părȘampon de reconstrucțieȘampon uz frecventȘampon pentru păr crețȘampon pentru netezireBeneficii:Pentru toate tipurile de păr. Menține efectul de frizzy la distanță. Condiționează, hrănește și hi..
160 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SF021
Ulei restructurant - Oway - Styling poate fi folosit împreună cu :Fluid modelant cu susținere lejerăSer protectiv sigilant pentru vârfuriFixativ ecologic cu susținere puternicăLoțiune texturizantă cu efect de plajăLoțiune pentru păr crețBeneficii:- Oferă strălucire și hrănește chiar și părul cel mai..
120 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SF003
Ser protectiv sigilant pentru vârfuri - Oway - Styling poate fi folosit împreună cu :Ulei restructurantFixativ ecologic cu susținere puternicăProtector termic sprayLoțiune sigilantă și antipoluareLoțiune texturizantă cu efect de plajăBeneficii:Ser protectiv sigilant pentru vârfuri  hrănește și ..
195 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SF014
Fixativ ecologic cu susținere puternică - Oway - Styling poate fi folosit împreună cu:Ulei restructurantProtector termicBeneficii:Structură extra-puternică fără a o îngreuna și fără a lăsa reziduri. Fixat în mod elastic și fără rigiditate. Control maxim cu efect natural.Nu conține:SLS & SLES / P..
180 RON
Producător: O-WAY Model: OW-I011
Ulei - spray ultra strălucire - Oway - Styling poate fi folosit împreună cu:Ulei restructurantProtector termic sprayPastă cu susținere flexibilăBeneficii:Un nor care dă strălucire imediată. Învelește părul cu un parfum delicat pe bază de uleiuri esențiale. Poate fi folosit pe părul umed sau uscat.Nu..
190 RON
Producător: O-WAY Model: OW-I009
Fluid modelant cu susținere lejeră - Oway - Styling poate fi folosit împreună cu:Loțiune pentru păr crețLoțiune sigilantă și antipoluareUlei restructurantBeneficii:Stiluri flexibile, complete, cu un finisaj lucios. Sculptează și definește fără a lăsa reziduuri. Scade ruperea părului în timpul uscări..
190 RON
Producător: O-WAY Model: OW-I002
Protector termic spray - Oway- Styling poate fi folosit împreună cu:Ser protectiv sigilant pentru vârfuriLoțiune sigilantă și antipoluare Ulei restructurantBeneficii:Protector termic spray - Oway- Styling protejează structura părului de sursele de căldură (uscător de păr, plăci de îndreptat și ..
190 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SF010
Loțiune texturizantă cu efect de plajă - Oway - Styling poate fi folosită împreună cu:Protector termic sprayUlei restructurantSer protectiv sigilant pentru vârfuriBeneficii:Separă și texturează șuvițele cu menținere medie și un efect mat. Reproduce un aspect dezordonat de „efect de plajă”...
190 RON
Producător: O-WAY Model: OW-I012
Loțiune sigilantă și antipoluare - Oway - Styling poate fi folosită împreună cu:Șampon pentru hidratare Loțiune pentru păr crețPastă cu susținere flexibilăBeneficii:Loțiune sigilantă și antipoluare - Oway protejează de poluare, smog și praf fin. Hidrolatul de roiniță biodinamică oferă elas..
120 RON
Producător: O-WAY Model: OW-I004
Pomadă transparentă cu susținere puternică - Oway - Styling poate fi folosită împreună cu:Loțiune sigilantă și antipoluareUlei restructurantProtector termic sprayBeneficii:Sculptează și structurează aspectul îndrăzneț de lungă durată. Ideal pentru un aspect cu „efect de gheață”. Pe părul ud pune acc..
145 RON
Producător: O-WAY Model: OWH-SF005
Pastă cu susținere extra puternică - Oway - Styling poate fi folosită împreună cu:Ulei restructurantLoțiune sigilantă și antipoluareProtector termic sprayBeneficii:Definiție, mișcare și textură cu o susținere puternică. Se modelează și separă fiecare secțiune cu un efect decisiv, flexibil. Perfect p..
145 RON
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)