MENIU
COȘUL MEU

Tratament fortificant pentru scalp și păr predispus căderii - Oway - hair loss

Tratament fortificant pentru scalp și păr predispus căderii - Oway - hair loss

Tratament fortificant anticădere - Oway - hair loss poate fi folosit împreună cu:

Beneficii:

Întărește coeziunea tulpinii cu bulbul și crește puterea și rezistența părului. Stimulează papilele dermice pentru a induce creșterea părului nou, favorizează oxigenarea scalpului.

Senzații olfactive:

Buchet olfactiv: mentă, lămâie. Prospețimea verde a mentei și notele înțepătoare și ascuțite de lămâie, pentru un tratament formulat pentru stimularea microcirculației și întărirea bulbului capilar.

Nu conține:

SLS & SLES / PARABENI / VASELINĂ / PEG, PG & BBG / EDTA / PARFUMURI SINTETICE / COLORANȚI ARTIFICIALI / OMG / FTALAȚI

Ingrediente:

 • CELULE STEM DE BUDDLEJA DAVIDII: Celulele stem ale plantelor Buddleja Davidii ajută la reproducerea celulelor foliculilor de păr, îmbunătățind capacitatea lor de auto-reînnoire. Acestea protejează celulele pielii și ale foliculilor de deteriorarea oxidării. Întârzie îmbătrânirea prematură a foliculului de păr, reduc subțierea scalpului.
 • DENSIPLANT: Complex derivat din leguminoase, Densiplant stimulează papilele dermice să producă păr nou, acționând asupra moleculelor responsabile de nașterea lor. Bogat în fosfolipide și fitosteroli, crește sinteza VEGF (factor de creștere endoteliană vasculară), factori care, acționând direct asupra papilelor dermice, contribuie la formarea unei rețele de vascularizație în apropierea foliculului, facilitând alimentarea cu oxigen și alte substanțe nutritive scalpului.
 • DINAGEN: Ingredient activ funcțional derivat din drojdie, adaugă putere și hrană părului. Acțiunea se desfășoară în faza anagenă, momentul activ al creșterii părului, în care fibra în creștere penetrează rădăcina internă. Prin dinamizarea proteinelor, Dinagen stimulează formarea de noi niveluri de keratină și colagen pe păr.
  Rezultat: o fibră mai puternică și mai rezistentă și un aspect sănătos și plin de corp. Părul este mai puternic și mai rezistent la îmbătrânire.
 • MAHOGAN ETIC: Antiseptic și astringent pentru piele, revigorant și energizant pentru păr.
 • MENTĂ BIODINAMICĂ: Astringentă și purificatoare, luminează și reîmprospătează rădăcinile, ajutând la purificarea de excesului de sebum. Stimulează creșterea părului sănătos. Cu proprietăți antiseptice, combate mâncărimea scalpului.
 • TEC ETIC: Întărește structura părului. Proprietăți antibacteriene.

Mod de folosire:

Se agită înainte de utilizare. După curățare, aplicați produsul direct pe scalp. Se lasă câteva minute. Masați și apoi uscat.

Știați că?

Faza intensivă: de 2-3 ori pe săptămână timp de 6 săptămâni consecutive.
Prevenire și întreținere: de 1-2 ori pe săptămână timp de 4 săptămâni consecutive.
• Pentru o mai bună absorbție: împărțiți părul în 3 secțiuni: față, temporală dreaptă și temporală stângă. Aplicați Tratament fortificant anticădere - Oway - hair loss și faceți 3 cercuri la stânga și 3 cercuri la dreapta.

Livrare gratuită
la cumpărături de peste 150 Lei
Ambalare
Toate produsele sunt ambalate corespunzător.
A doua incercare
Nimeni la adresa indicata? Nu-i nimic, mai încercăm odată mai târziu. Gratis!
Status comanda
Urmărești online statutul comenzii. Primești notificare de livrare prin email.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Tratament fortificant pentru scalp și păr predispus căderii - Oway - hair loss
360 RON
 • Stoc: În Stoc
 • Model: OWH-HL029
 • Greutate: 100.00ml
Etichete: Tratament , fortificant , pentru , scalp , și , păr , predispus , căderii , - , Oway , - , hair , loss ,