MENIU
COȘUL MEU

Față

Față
Producător: O-WAY Model: OW-B011
Beneficii:Oferă pielii tale elasticitate și compactitate. Îndepărtează ridurile fine și adânci. Oferă un aspect mai tânăr și mai proaspăt.Senzații olfactive:Senzații olfactive proaspete, citrice și erbacee pe o bază ușor și elegant condimentată.NU CONȚINE:SLS & SLES / PARABENI / VASELINĂ / PEG, ..
249 RON 332 RON
Producător: O-WAY Model: OW-B012
Beneficii:Are efect detoxifiant și reduce excesul de sebum. Acesta rafinează și uniformizează boabele pielii. Calmează și reîmprospătează.Senzații olfactiveNote citrice, cu armonii verzi proaspete și un fundal de condimente prețioase și păduri orientale.NU CONȚINE:SLS & SLES / PARABENI / VASELIN..
249 RON 332 RON
Producător: O-WAY Model: OW-B033
Beneficii:Efect dublu: hidratare imediată și de lungă durată datorită tehnologiei zaharurilor 3D care eliberează treptat hidratarea, pătrunzând progresiv straturile pielii. Promovează reconstrucția barierei lipidice: pielea rămâne hidratată mai mult timp. Reglează procesul de descuamare și combate i..
234 RON 312 RON
Cremă regenerantă pentru față Cremă regenerantă pentru față
-25 % Stoc epuizat
Producător: O-WAY Model: OW-B018
Beneficii:Îndepărtează machiajul, toxinele și impuritățile de pe piele cu o acțiune profundă, dar delicată. Protecție antioxidantă și anti-radicali liberi.Senzații olfactive:Liniștitor și relaxant, cu note verzi, vegetale și proaspete care îmbrățișează note florale ușoare pe un fundal gurmand de van..
86,25 RON 115 RON
Producător: O-WAY Model: OW-B008
Alcatuit din 3 componente:Balsam de față strălucitor - 50 mlBooster de reumplere - 5 mlBooster regenerant - 5 mlBeneficii:Balsam de față strălucitor: hrănește pielea și conferă compacitate barierei pielii. Piele luminoasă și netedă datorită antioxidanților și polifenolului natural.Booster..
405 RON 540 RON
Mască de față anti-îmbătrânire
-25 % Stoc epuizat
Producător: O-WAY Model: OW-B039
Beneficii:Efect de strângere și redensificare. Remodelarea conturului feței. Piele suplă și compactă. Efect de iluminare.Senzații olfactive:Liniștitor și relaxant, cu note verzi, vegetale și proaspete care îmbrățișează note florale ușoare pe un fundal gurmand de vanilie și migdale.NU CONȚINE:SLS &am..
202,50 RON 270 RON
Producător: O-WAY Model: OW-B038
Beneficii:Acțiune calmantă și revitalizantă. Ajută la întărirea apărării naturale a pielii cu efect protector. Calmează și hidratează pielea înroșită, sensibilizată. Piele regenerată cu aplicarea Mască de față calmantă după epilare sau curățarea fețeiSenzații olfactive:Liniștitor și relaxant, cu not..
177 RON 236 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)