MENIU
COȘUL MEU

Relaxare și atmosferă

Relaxare și atmosferă
Producător: O-WAY Model: PMO160
Căni pentru ceai - Oway - LIFE pot fi folosite împreună cu: Ceainic pentru infuziiUtilizare:Cu liniile lor esențiale și minimale, setul de Căni pentru ceai - Oway - LIFE se adaptează la orice tip de mediu. Pot rămâne întotdeauna vizibile, disponibile pentru fiecare ritual...
90 RON
Producător: O-WAY Model: PMO159
Ceainic pentru infuzii - Oway - LIFE poate fi folosit împreună cu: Căni pentru ceai Beneficii:Design esențial, punct de întâlnire perfect între filosofia Zen și stilul minimal. Vă permite să lăsați ceaiul de plante confortabil pentru a infuza, pentru a aprecia nu numai aroma băuturii, ci și mom..
180 RON
Producător: O-WAY Model: PMO571
Nota3 - Click aici pentru a adăugaDifuzor de parfum în teracotă - Oway - LIFE poate fi utilizat împreună cu: Nota3 - Amestec de uleiuri esențialeBeneficii:Design proaspăt, simplu, intuitiv. Difuzor de parfum în teracotă - Oway - LIFE a fost proiectat și creat în Italia, cu un ciclu „zero mile” care ..
640 RON
Model: PMO570
Nota2 - Click aici pentru a adaugaDifuzor electric segno - Oway - LIFE poate fi folosit împreună cu: Nota2 - Amestec de uleiuri esențialeDESCRIERE:Difuzor electric segno - Oway - LIFE este un difuzor electric care permite nebulizarea uleiurilor esențiale pure din mediu. Motorul electric din baza de ..
860 RON
Producător: O-WAY Model: PMO276
Beneficii:Lumânare cu punct de topire mai scăzut, astfel încât nu se supraîncălzește. Nu este modificată de căldură și nu eliberează substanțe toxice în aer. Lumânare 100% vegetala din ceară de soia, cu uleiuri esențiale și fitil din bumbac pur.Senzații olfactive:Acordurile strălucitoare de citrice ..
128 RON
Producător: O-WAY Model: OW-N002
Beneficii:Amestec răcoritor, energizant, învăluitor de uleiuri esențiale. Transmite beneficiile aroma-terapiei celor mai pure uleiuri esențiale conținute în prețioasa sa combinație.Senzații olfactive:Parfumul său combină vioiciunea citricelor, prospețimea feniculului și senzualitatea vaniliei, pentr..
105 RON
Producător: O-WAY Model: OW-LI008
Difuzor electric Segno - Click aici pentru a adăugaNota2 - Amestec de uleiuri esențiale - Oway - LIFE poate fi folosit împreună cu: Difuzor electric segnoBeneficii:Origine 100% naturală.Un amestec cu un dublu scop: picături reechilibrante pentru baie sau pentru difuzie cu Difuzor electric segno.Îmbu..
398 RON
Model: OW-LI009
Difuzor de parfum în teracotă - Click aici pentru a adăugaNota3 - Amestec de uleiuri esențiale - Oway - LIFE poate fi folosit împreună cu: Difuzor de parfum în teracotăBeneficii:Creați un fundal olfactiv elegant și delicat acasă și în salon.Senzații olfactive:Parfumul său combină parfumul de citrice..
425 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)