MENIU
COȘUL MEU

Față, barbă și corp

Față, barbă și corp
Producător: O-WAY Model: OW-MN002
Spumă de curățare pentru față și barbă - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Cremă anti-îmbătrânire bărbați Gel de duș păr și corp Aparat de bărbierit Beneficii:Îndepărtează impuritățile și excesul de sebum de pe față și barbă. Acidul hialuronic asigură hidratarea și ajută pielea să rămână..
178 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN001
Fluid hidratant pentru bărbierit - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Balsam regenerant după bărbieritSpumă de curățare pentru față și barbăAparat de bărbieritBeneficii:Mousse de bărbierit. Cremă bogată, protectoare și hidratantă. Pregătește pielea, asigurând alunecarea impecabilă a lamei ..
138 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN007
Balsam regenerant după bărbierit - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Fluid hidratant pentru bărbieritSpumă de curățare pentru față și barbăAparat de bărbierit Beneficii: Textură ușoară, dar profund restauratoare. Regenerează pielea în urma micro-daunelor provocate de bărbierit, cum ar fi zgâri..
243 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN009
Cremă anti-îmbătrânire bărbați - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbăCeară pentru barbă si buze Gel de duș păr și corp Beneficii:Emulsie 2 în 1 pentru pielea feței și zona conturului ochilor. Textură cu absorbție rapidă. Contracarează semnele timpului și îm..
435 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN008
Ceară pentru barbă si buze - Oway - MEN poate fi folosită împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbă Fluid hidratant pentru bărbierit Balsam regenerant după bărbierit Aparat de bărbierit Beneficii:Produs 2 în 1 pentru barbă și buze. Hrănește și hidratează fără a îngreuna. Înmoaie și îmb..
220 RON
Producător: O-WAY Model: OW-MN006
Acest produs nu conține pompiță, dar o puteți cumpăra de AICI! Gel de duș păr și corp - Oway - MEN poate fi folosit împreună cu:Spumă de curățare pentru față și barbă Pastă fibroasă pentru păr Pomadă modelantă pentru părPastă modelantă extra forte Beneficii:Gel 2 în 1 pentru păr și co..
155 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)